De Lochemse Berg Uitdagende stage plek in een fantastische omgeving waar kwaliteit bovenaanstaand op een ongedwongen manier.
We hebben een prachtige plek midden in de natuur. Mooi terras in de zomer en gezellig binnen in de winter met een openhaard en leuke zitjes. We zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11.00. Op woensdag tot en met zaterdag serveren we ook lunch. Ons restaurant past 40 gasten en daarnaast hebben we 10 hotelkamers. Het gevoel als je bij ons binnenkomt is ongedwongen, vriendelijk en vooral erg lekker! We vormen een klein team waarbij je echt onderdeel wordt van onze familie. Je serveert de gasten in het restaurant een kopje koffie, een borrelhapje en avonds een heerlijk 4 tot 6 gangen diner. De gerechten zijn gebaseerd op alles wat er uit de moestuin komt. Lekker eten, mooie producten, eten waar je blij van wordt. We helpen jou graag omweg om je dromen te bereiken en jezelf te ontwikkelen. We zijn zelf een jong team en gaan uitdagingen niet uit de weg en willen als team een succesvol bedrijf opzetten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gezelligheid en vriendelijkheid; het de gasten naar de zin willen maken. Ruimte hebben om een praatje te maken met de hotel gasten die wat langer verblijven maar ook de lokale koffiedrinker op zijn gemakt stellen. Behulpzaamheid, samen zorgen voor een net hotel/restaurant, het stapje extra zetten voor elkaar en elkaar helpen.
Wat biedt het bedrijf?
We kunnen jou op weg helpen om je doelen te behalen, we hebben zelf in veel bedrijven gewerkt en zijn nog jong en volop in ontwikkeling. Samen kijken naar hoe we jou kunnen laten ontwikkelen en plezier kunnen laten beleven.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat