Retailmedewerker

Bike Totaal Barendrecht B.V. verkoopmedewerker in de mooiste fietsenwinkel van Rotterdam en omstreken?

Als verkoopmedewerker ben jij het eerste gezicht dat onze klanten zien als ze onze winkel bezoeken om een nieuwe fiets uit te zoeken. Aan jou de eer om ze hierbij te helpen en van het beste advies te voorzien. Nadat de keuze is gemaakt probeer jij altijd de fiets 100% compleet te maken voor de klant door bijvoorbeeld fietstassen of een kinderzitje erbij te verkopen. In het geval van een klacht of probleem ga je op zoek naar de beste oplossing zodat de klant alsnog blij en tevreden de winkel verlaat. In onze winkels ga je werken met E-Bikes van alle A-merken maar ook stadsfietsen, transportfietsen en kinderfietsen. Daarnaast verricht je ook administratieve taken welke voortkomen uit het verkoopproces. Hierbij kan je denken aan het plaatsen van bestellingen bij de leverancier en ons magazijn. Ook zorg je ervoor dat de winkel op orde is en vul je de voorraad of presentatie aan waar nodig.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je begrijpt wat klantvriendelijkheid inhoudt en zet dit in om onze klanten een fijne winkelervaring te geven. Je bent betrouwbaar, stressbestendig en flexibel. Ervaring binnen de fietsenbranche is niet nodig, als je maar de interesse hebt om erover te leren

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne werkplek in een moderne winkel en werkplaats. Wensen voor nieuwe materialen of technieken mag je bij ons altijd aangeven. De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen, met daarbij de optie om opleidingen en cursussen te volgen. Het World of Bikes team zorgt voor een informele, no-nonsense werksfeer waar plezier én hard werken belangrijk zijn.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder