Zelfstandig werkend kok

Bonheur by Lust Enthousiaste keukenbrigade gezocht!

Als student zal je te maken krijgen met een zeer divers aanbod aan taken. Overdag zal je voornamelijk worden meegenomen in het meedraaien van de lunch. Daarnaast wordt er in de weekenden ook diner gedraaid. Tevens zijn er geregeld feesten/partijen, wat eveneens weer net wat andere werkzaamheden oplevert. Om ervoor te zorgen dat je in korte tijd goed ingewerkt raakt, zal je door onze kok worden meegenomen in de verschillende werkzaamheden. Denk daarbij aan het plannen van de werkzaamheden, het maken van mise en place, bereiden van gerechten en componenten, afwerken van gerechten voor de uitgifte en het schoonmaken van werkruimtes, gereedschappen en machines.

Naar wie zijn wij op zoek?

Klantgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit, stressbestendigheid, creativiteit, organiseren, commerciƫle instelling, zelfstandigheid, zorgvuldigheid

Wat biedt het bedrijf?

Bonheur by Lust kenmerkt zich door de informele maar professionele werksfeer. Daarnaast werkt er dagelijks een zeer hecht team om de gasten zo goed mogelijk te bedienen. Wij hechten veel waarde aan begeleiding en het opleiden van eigen personeel. Zo is het grootste deel van het personeel al jaren werkzaam met elkaar en is ook meegegroeid met het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder