Marketing & Communication Specialist

Go-Hoen Ontdek je marketingtalent: Stage in Creatieve Communicatie/ Marketing!

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw vaardigheden op het gebied van marketing en communicatie verder kunt ontwikkelen? Bij Go-Hoen hebben wij een geweldige kans voor jou als Stagiair Marketing en Communicatie! Tijdens deze stage zal je betrokken worden bij diverse werkzaamheden, waaronder: Assisteren bij het opstellen van operationele plannen in lijn met het marketing- en communicatiebeleid van het bedrijf; Uitvoeren van marktonderzoek en het opzetten van onderzoeksprojecten; Verzorgen van zowel on- als offline marketing- en communicatieactiviteiten; Ontwikkelen en beheren van PR-materiaal en het redigeren van teksten; Schrijven van aantrekkelijke teksten voor de website, nieuwsbrieven en blogs; Actief meedenken bij het opzetten van creatieve marketingacties en ondersteunen bij de uitvoering ervan; Assisteren van de klantenservice bij diverse werkzaamheden; En help je bij het beheren van de social media kanalen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als stagiair bij ons durf je initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Je bent creatief aangelegd en kunt originele ideeën genereren. Out-of-the-box denken is voor jou geen probleem en je brengt nieuwe perspectieven in. Bovendien heb je een energieke en frisse kijk op marketing en communicatie. Je staat open voor het verkennen van nieuwe trends en ontwikkelingen en bent bereid deze toe te passen in je werk. Basiskennis van sociale media kanalen en op de hoogte zijn van de laatste online trends is belangrijk. Je begrijpt hoe je deze kanalen effectief kunt inzetten om succesvolle marketing- en communicatiestrategieën te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Go-Hoen bieden we niet alleen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, maar ook een positieve en gezellige werkomgeving waarin we waarde hechten aan teamspirit en plezier. Naast de genoemde voordelen zoals kans op een vaste aanstelling, doorgroeimogelijkheden, stagevergoeding en reiskostenvergoeding, willen we graag benadrukken dat we regelmatig gezellige meetings en lunchmomenten organiseren waarin we als team samenkomen. We creëren een open en vriendelijke sfeer waarin er altijd ruimte is voor een leuk grapje en waar we elkaar inspireren en motiveren. We geloven we dat een goede werkomgeving bijdraagt aan het behalen van succes en persoonlijke groei. We verwelkomen jouw enthousiasme en positieve energie om samen te werken aan mooie resultaten en tegelijkertijd plezier te hebben in wat we doen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder