Marketing & Communication Specialist

Heart of the kitchen

Wij zijn bereid om je binnen ons jonge team mee te nemen in de bedrijfsvoering zodat je ervaring op kan doen. Daarnaast zijn er ook doorgroeimogelijkheden. Ook zal dit goed op je CV staan, want jij kan een groot aandeel hebben in de vergroting van de naamsbekendheid van dit bedrijf! Je targets zijn: - Het volledige beheer van de social media. - De implementatie van marketing ideeën. - Het actief leren meedenken binnen de bedrijfsvoering. - Risico's durven nemen. Je kan van ons verwachten dat wij je zullen aansturen om je marketing en communicatie vaardigheden te perfectioneren. Binnen ons bedrijf word je serieus genomen en krijg je de kans om je eigen ideeën te implementeren in ons marketing programma. Ben jij leergierig, enthousiast en bereid om je volledig in te zetten? Dan nodigen we je graag uit zodat jij je motivatie verder toe kan lichten. - De periode waarin je inzetbaar bent bespreken we onderling (de periode in de beschrijving is slechts

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is van belang dat je leergierig bent, wij kunnen je veel leren! Daarnaast zijn er een paar basisvaardigheden waarover je moet beschikken binnen deze functie: - Goede schrijf- en spreekvaardigheid van de Nederlandse taal. - Ervaring met Social Media (Instagram, Tiktok, Pinterest, Facebook etc). - Bereid om het initiatief te nemen en te denken in oplossingen.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht in een leergierige omgeving. Ons jonge team bestaat uit diverse managers, werknemers en een ervaren ondernemer. Het pand waarin we werken bestaat uit verschillende kantoorruimten, een magazijn en een prachtige showroom. Je krijgt een mooie werkplek in ons pand. Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf. Het is tenslotte ons doel om onze naamsbekendheid te vergroten en als jij daar een groot aandeel kan hebben willen wij jou hier graag bij betrekken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder