Vakexpert voeding en voorlichting

Rungis B.V. Marketing Stagiair Communicatie & Trends

In deze veelzijdige rol creer je content voor onze social media-kanalen, nieuwsbrieven en website en werk je mee aan het organiseren van de gaafste evenementen. Het ene moment vertaal je het herfstseizoen in krachtige social media posts, een dag later werk je aan een blogpost waarin onze duurzaamheids- en voedselveiligheidsstrategie een podium krijgt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent nieuwsgierig aangelegd en wil leren om informatie te vertalen in relevante content voor chefs en Horecaondernemers. Je hebt affiniteit met groente en fruit in de gastronomie en je weet gaandeweg de ‘tone of voice’ van Rungis te verweven in alle content. Jouw werk ademt uiteindelijk nieuwsgierigheid, kennis van wat er speelt bij onze klant en straalt een premium gevoel uit.

Wat biedt het bedrijf?

Rungis is met zo’n 200 collega’s al 175 seizoenen de groente- en fruitspecialist voor Horeca- en cateringbedrijven. Bij Rungis kennen we vijf seizoenen per jaar en deze hebben een prominente rol in onze communicatie. Rungis heeft een eigen productiekeuken en biedt een innovatief en breed assortiment groente en fruit. De beste smaak en altijd met een echt verhaal, dat is wat ons uniek maakt. Veel bekende chefs zijn klant bij Rungis, van sterrenrestaurants tot succesvolle foodconcepten. We kunnen veel meer over Rungis schrijven, maar je kan nog veel beter kijken op rungis.nl. Spreekt jou dit aan? Dan maken we graag kennis met je! We leren je graag hoe wij naar Marketing, Communicatie & Trends kijken en deze vertalen naar praktische communicatie en contact met onze klanten.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedsel
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
  • Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
  • P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

lees verder