Medewerker productietechniek

Alutrend B.V. Wil je werken aan maatwerk puien, in een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur? Dan zoeken we jou!!

Als productiemedewerker ben je van a tot z verantwoordelijk voor de productie van jouw eigen pui. Met de tekeningen van collega’s als basis ga je aan de slag. De meeste van onze producten zijn maatwerk, dus het wisselt elke keer weer aan welke pui je werkt. Met behulp van de aanwezige machines zorg je ervoor dat alle scharnieren, sloten en andere onderdelen volgens ontwerp gemonteerd worden. Het is dus belangrijk dat je netjes te werk gaat!

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit is iets voor jou, omdat… Je nauwkeurig en netjes werkt; Je met jouw oog voor detail zorgt voor een perfect eindresultaat; Je graag werkt in een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur; Ervaring in een soortgelijke functie is mooi meegenomen. Technisch inzicht en de juiste mentaliteit vinden we belangrijker.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij je bieden Een gezellig team met volop ruimte voor eigen initiatief; Een passende vergoeding afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau); Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Klein Metaal, waaronder een reiskostenvergoeding en pensioenregeling; De mogelijkheid een opleiding en/ of cursussen te volgen; Een moderne werkomgeving in het midden van Nederland (Barneveld), vlakbij de A1 en A30. Wij vinden het de ideale werkplek!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder