Kok

B.A.S. Beers and Steaks B.A.S. Beers and Steaks

De student of werknemer gaat meedraaien in de keuken met de koude kant, de lunch en de diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer moet over de volgende eigenschappen beschikken; motivatie, leergierigheid, enthousiast

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een heel breed aanbod over de horeca. Je gaat veel leren over het vlees. Mogelijkheid op een vaste dienst verband.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder