Zelfstandig werkend kok

Eeterij De Hebberd Barneveld Stage plek bij een goed aangeschreven restaurant met een jong en creatief team!

Eeterij De Hebberd is een uiterst geschikt leerbedrijf voor zelfstandig werkend kok leerlingen. Alle aspecten van het koken komen bij ons voorbij en we houden ons bezig met: lunch, diner, borrel, brunch en buffetten. Je bent een belangrijk onderdeel van ons keukenteam! - Werken in een jong, gemotiveerd, hardwerkend team. - Je gewerkte uren worden nauwlettend in de gaten gehouden, overuren worden snel gecompenseerd. - Altijd 1 weekenddag vrij. - Online planningssysteem : Overal en altijd je rooster bij de hand! - Niet alle feestdagen werken. - Toewijzing van bepaalde verantwoordelijkheden. - Alle parties onder de knie krijgen. - Dag-, avond- en mice en place-diensten beschikbaar. - Jaarlijks personeelsfeest en meerdere borrels. - Overzichtelijke mice en place-, schoonmaak- en sluitlijsten. - Goede begeleiding - Bedrijf met veel herhaling en routine. Ben jij benieuwd naar ons bedrijf? Stuur dan een email naar robbin@dehebberd.nl en wij ontvangen je graag!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de volgende vaardigheden: - Oog voor details - Creativiteit - Flexibiliteit - Sociaal ingesteld - Leergierig - Goed gehumeurd

Wat biedt het bedrijf?

- Een jong, gemotiveerd, hardwerkend en gezellig team. - Kans op doorgroeimogelijkheden. - Altijd 1 weekenddag vrij. - Online planningssysteem : Overal en altijd je rooster bij de hand! - Niet alle feestdagen werken. - Toewijzing van bepaalde verantwoordelijkheden. - Alle parties onder de knie krijgen. - Dag-, avond- en mice en place-diensten beschikbaar. - Jaarlijks personeelsfeest en meerdere borrels. - Overzichtelijke mice en place-, schoonmaak- en sluitlijsten. - Goede begeleiding. - Bedrijf met veel herhaling en routine. - Kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder