Marketing & Communication Specialist

Ripca B.V. Marketing / mediavormgeving stage voor gemotiveerde studenten!

Binnen ons bedrijf bieden wij studenten de mogelijkheid zelfstandig te werken maar zal er ook altijd een team zijn om hem of haar te ondersteunen. Binnen in ons kantoor zal de student meehelpen aan verschillende projecten maar ook zelfstandig projecten mogen starten. Zo doet Ripca nog te weinig in onze ogen met marketing. Hier zou een student ons mooi bij kunnen helpen. Hierbij kan de student haar eigen projecten starten met ondersteuning vanuit ons. Hierbij zijn wij dan ook bereid budgetten voor uit te trekken waar nodig. Ook zijn wij bezig met het bouwen van een nieuwe website. Hierbij kunnen wij de hulp, ideeën en inzichten van studenten zeer goed gebruiken. Veder hebben wij een kleine fotostudio op kantoor waar de student dan ook gebruik van kan maken om foto's te maken voor de website/sociale media of andere marketing doeleinde.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken creatieve en gemotiveerde studenten die graag uitdagende projecten willen oppakken. Hierbij zijn wij niet opzoek naar studenten die stage lopen omdat het "moet", maar studenten die stagelopen zien als een leuke, nieuwe uitdaging om te leren. Verder maakt het ons niet uit waar je precies goed of slecht in bent, als je iets wilt leren en jouw geleerde kennis in de praktijk bij ons mooie bedrijf wilt komen uitvoeren, ben je van harte welkom.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jouw een super leuke stageplek waar je jezelf goed kunt ontwikkelen. Wij zullen je ondersteunen in dit leerproces met onze kennis en kunde. Veder bieden we jouw een passende stagevergoeding aan, en is er altijd de mogelijkheid (wanneer beide partijen tevreden zijn) om hier te blijven werken. Ook beiden wij jouw de ruimte om aan schoolopdrachten te werken.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder