Ondernemer bakkerij

PT Nico Boulangerie Pateserie

Ons bedrijf met verkooppunten op Lombok en Bali levert vooral aan hotels, restaurants en supermarkten. Wij hebben een breed assortiment aan broodproducten en snacks. Bijna voor elke nieuwe klant moeten speciale producten ontwikkeld worden of bestaande producten worden aangepast. In september van dit jaar beginnen wij aan de bouw van onze glutenvrije bakkerij. Ook hiervoor moeten producten ontwikkeld worden. We ontwikkelen al onze verpakkingen inhouse, en doen ook 90% van de distributie (door bijna heel Indonesië) zelf. In onze bakkerij werken op het moment zo'n 15 productiemedewerkers. Verder met chauffeurs, inpakkers en winkelpersoneel hebben we zo'n 30 mensen in dienst. Niet de grootste bakkerij in Indonesië maar wel de grootste op Lombok. Met een maandelijkse groei van zo'n 15% tot 20% is er volop gelegenheid voor een jonge bakker om zichzelf (de onze bakkerij) verder te ontwikkelen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in de bakkerij
  • P1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Bereidt bakkerijproducten
  • P1-K1-W3 Adviseert de klant
  • P1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • P1-K1-W5 Neemt grote en/of bijzondere bestellingen aan

lees verder