Medewerker hovenier

Beeker Tuincentrum Beeker Tuincentrum | Werken in een gezellig team?

De student gaat ervaring op doen in een behulpzame omgeving met een ervaren team van enthousiaste mensen. Afhankelijk van het seizoen wordt er gewerkt in het tuincentrum en/of in de hoveniersafdeling. Hoveniersafdeling: Samen met één of meerdere collega's naar een tuin van een klant toe gaan om tuinwerkzaamheden uit te voeren aan de voor- en/of achtertuin van de klant. Afhankelijk van de wensen van de klant worden er verschillende tuinwerkzaamheden uitgevoerd. Dit kan variëren van snoeiwerkzaamheden, maaien van het gazon, afvoeren van het groenafval, strooien van meststof of ongediertebestrijding, schoonmaken van bestrating, onderhouden van borders en nog veel meer. Dit alles gebeurt altijd in overleg met de klant en in overleg met de ervaren medewerkers van onze hoveniersafdeling. Hierdoor doet de student daadwerkelijke werkervaring op in een bedrijf en leert professioneel om te gaan met collega's, klanten en materialen.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een professionele werkhouding, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Eigen initiatief wordt gewaardeerd waarbij een leergierige student meerwaarde is voor zowel het tuincentrum alsook voor de eigen ontwikkeling van hem of haar zelf. Het is belangrijk om nauwkeurig te werken waarbij de werkplek schoon wordt achtergelaten en er niets wordt overgeslagen. Daarnaast wordt er gewerkt in vrijwel alle weersomstandigheden wat betekent dat ook tijdens regen of kou wordt doorgewerkt. Hierbij wordt van de student verwacht dat hij een actieve werkhouding heeft en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Het tuincentrum biedt een mogelijkheid tot een vaste baan of enkele dagen per week, dit alles is in overleg. De student komt terecht in een familiebedrijf waar aandacht voor elkaar en een hecht team centraal staat.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder