Food professional

Basic Theory Ontdek alle processen van een voedselproductiebedrijf en sluit je aan bij onze start-up going on to scale-up!

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar de wereld ook duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar te fermenteren. Door bij ons stage te lopen ondersteun je onze missie: het maken van heerlijk en gezond eten en gefermenteerde voeding terugbrengen op de kaart! Bij ons draai je mee in de productie waardoor je alle in's en out's leert over gefermenteerde voeding en dranken, hoe je deze bereidt en hoe gezond en lekker deze producten zijn. Daarnaast ga je mee naar evenementen en markten om onze (potentiële) klanten te ontmoeten en te ontdekken welke behoeftes zij hebben. Je doet onderzoek naar deze behoeftes en draagt ideeën voor nieuwe producten of aanpassingen op bestaande producten voor. En wellicht voeren we je ideeën wel gelijk door!

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig, oplossingsgericht en creatief.

Wat biedt het bedrijf?

Doordat we met een klein team werken krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. En je kunt dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Onderzoekt de markt en doet voorstellen voor commercieel beleid
  • B1-K2-W1 Verzamelt klant-, product- en marktinformatie
  • B1-K2-W2 Doet voorstellen voor verkoopbeleid, marketingbeleid en/of marktbewerking
  • Verzorgen aangeleverd en af te leveren product
  • B1-K3-W1 Draagt zorg voor ontvangst en bewaren van producten
  • B1-K3-W2 Draagt zorg voor het verzendklaar maken van producten
  • B1-K3-W3 Bewaakt planning
  • B1-K3-W4 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • Voert verswerkzaamheden uit
  • B1-K4-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
  • B1-K4-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
  • B1-K4-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
  • B1-K4-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder