Medewerker productietechniek

Linsen Las & Constructie B.V. Neem de uitdaging aan en kom praktijkervaring opdoen in een leerbedrijf dat bij jou past.

Als student/stagiair ga je samenwerken met collega's in de werkplaats op de aluminium- of rvs afdeling. Ook loop je misschien een tijdje mee op de staalafdeling, net waar je nodig bent of jouw interesse naar uit gaat. Tijdens de BBL opleiding bij ons bedrijf maak je kennis met diverse productietechnieken, zoals knippen, zetten, frezen, boren, lassen en werken met de laser. Je wordt goed opgevangen en begeleid door een ervaren praktijkbegeleider die je helpt met het behalen van de gestelde leerdoelen en uiteindelijk het diploma. Ons bedrijf staat bekend als een uitstekend leerbedrijf met veel aandacht voor enthousiaste en gemotiveerde stagiaires zoals jij.

Naar wie zijn wij op zoek?

Graag verwelkomen wij stagiaires die gemotiveerd zijn, interesse hebben in de dingen waar ze in de praktijk mee bezig zijn. Maar wat wij misschien nog wel belangrijker vinden is dat je collegiaal bent, kan samenwerken en communicatief bent.

Wat biedt het bedrijf?

Kom je bij ons een BBL opleiding volgen dan kom je bij ons in dienst en wordt je uitbetaald volgens de cao voor het metaalverwerkingsbedrijf. Wij staan bekend als een uitstekend leerbedrijf met veel aandacht en begeleiding voor onze BBL'ers. De werksfeer in ons bedrijf is plezierig en je zal al snel merken dat de collega's hulpvaardig zijn en je willen helpen. De werkzaamheden die je doet zijn gevarieerd en je maakt kennis met eigenlijk alle bewerkingsvormen in aluminium en RVS. Niet alleen interessant maar het helpt je ook de gestelde leerdoelen te halen.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder