Medewerker productietechniek

KOK Milieuopslagsystemen Constructiewerker

Als Constructiewerker (niveau 2) ga je aan de slag met de bouw van diverse opslagsystemen, zoals stellingcontainers en inloopkluizen. Daarbij werk je stap voor stap, van voorbereiding tot afronding, naar het eindresultaat toe. Op deze manier krijg je met alle facetten van het productieproces te maken. De werkzaamheden bestaan onder andere uit zagen, lassen, schilderen en monteren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een student die inzet toont en werkt vanuit de wensen van de klant. Daarnaast is het belangrijk dat je uitdagingen aangaat en zaken op een andere manier durft te benaderen. Ben jij de leergierige persoon die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

Wat biedt het bedrijf?

Ben je op zoek naar een uitdagende leerwerkplek in de metaalsector? En zou je graag kennis en ervaring willen opdoen bij een leuk bedrijf met gezellige collega’s? Kom dan werken bij KOK Milieuopslagsystemen! Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien in een gemoedelijke omgeving waarbij de lijnen kort zijn. Je gaat werken in een modern bedrijfspand en hebt kans op een vaste aanstelling na succesvolle afronding van de opleiding. Als je meer wil weten over wie wij zijn en wat wij doen, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dus kom eens langs in onze werkplaats in Beneden-Leeuwen. Zien we je binnenkort?

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder