Meewerkend horeca ondernemer

Sportcafé Proost Is horeca jouw droom? Dan zoeken wij jou!

In een topteam krijg jij de ruimte om te leren. Wij begeleiden jou totdat jij zelfverzekerd genoeg bent om het zelf te doen. Het bedienen van gasten, werken met gezellige collega's, alles klaar maken voor de volgende dag. In de ochtend gasten voor koffie, in de middag de lunches en in de avond volle bak met bier en fris. En regelmatig zijn er toernooien (tennis en padel) en feesten. Genoeg ruimte dus om jouw skills te upgraden. Als dat jou leuk klinkt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij: - leergierig? - enthousiast? - goed met gasten? - een teamspeler? Dan zoeken wij jou!

Wat biedt het bedrijf?

In een topteam krijg jij de ruimte om te leren. Wij begeleiden jou totdat jij zelfverzekerd genoeg bent om het zelf te doen. Het bedienen van gasten, werken met gezellige collega's, alles klaar maken voor de volgende dag. In de ochtend gasten voor koffie, in de middag de lunches en in de avond volle bak met bier en fris. En regelmatig zijn er toernooien (tennis en padel) en feesten. Genoeg ruimte dus om jouw skills te upgraden. Als dat jou leuk klinkt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder