Patissier

Restaurant PUUR Sanh Patissier

Vrijheid om te spelen met mooie smaken, samen met ons verrassende friandises en desserts bedenken en maken. Iedere 6 tot 8 weken nieuwe items. Het restaurant heeft ongeveer 35 zitplaatsen dus het gaat meer om verfijning dan om massa draaien

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit, sparren over smaken en structuren, mee denken over hoe we alle afsnijdsels gaan verwerken en ook daar iets moois mee maken!

Wat biedt het bedrijf?

Wanneer het klikt is er altijd een mogelijkheid om een vast onderdeel te worden van ons kleine , hechte team. Samen onze gasten op topniveau verrassen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder