Leidinggevende keuken

Restaurant Hotel BEAU Bergelijk

We zijn op zoek naar een leerling die naast het bereiden van de lekkerste gerechten, ook goed is in het mooi opmaken van borden. Hierbij maken we graag gebruik van verse producten. Je helpt mee met het wegzetten van de juiste mise en place en controleert regelmatig de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Daarnaast kun je goed samenwerken met je collega’s en vind je het niet erg om te werken onder druk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een relevante opleiding. Je kan goed samenwerken in een team. Je beschikt over uitgebreide kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden, en je weet deze kennis op een slimme manier toe te passen in de praktijk. Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid. Je bent flexibel en stressbestendig. Je woont in de omgeving van Bergeijk, of vind het niet erg om te reizen.

Wat biedt het bedrijf?

Werken in een nieuw concept waarin je kunt meedenken in de uitvoering. Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling. Reiskostenvergoeding. Een gezellig en hecht team. Volop doorgroeimogelijkheden binnen ons keukenteam. Goede werk/privé balans, wij streven naar een 4-daagse werkweek. Minimaal 1 weekenddag vrij.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder