Hotel Meyer Horeca Topper in de dop!
Bergen aan Zee is een kustdorp in de gemeente Bergen, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt aan de Noordzeekust, waardoor je kunt genieten van de zee, het strand en de natuur. Hotel Meyer in Bergen aan Zee is de ideale plek om veel te leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
JIJ? Hebt een passie voor lekker eten en gasten hiermee verwennen! Je hebt niet voor niets deze opleiding gekozen. Uiteraard leer je de theorie op school maar op de werkvloer leer je de echte fijne kneepjes van het vak! Een bestelling opnemen kunnen we allemaal maar waar het echt om gaat is contact maken. Hierom vinden wij het leuk als jij een praatje maakt met de gasten. Samen met je collega's zorg je voor een positieve en gezellige werksfeer #lachenisgezond. #horeca #makingmemories Maar naast lachen werk je graag hard. Zie jij taken voordat je collega je vraagt dit te doen en je vindt het fijn om je werkplek schoon en netjes te houden. EN WIJ? Niet geheel onbelangrijk... Salaris. Voor je stage ontvang je een stagevergoeding. Volg je een BBL opleiding ontvang je geen stagevergoeding maar ontvang je volledig salaris naar Horeca CAO+ Kom je niet uit de omgeving! geen probleem wij hebben woonruimte beschikbaar.
Wat biedt het bedrijf?
Een leuke leerzame stage in een klein team, direct aan het strand. woonruimte en stage vergoeding beschikbaar.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat