Kok

Argentijns Grill Restaurant Amigo

Tijdens je opleiding kok leer je alle voorbereidende werkzaamheden in de keuken, zoals gerechten voorbereiden, ingrediƫnten klaarzetten en het snijden van groenten. Je leert om gerechten te bereiden onder leiding van een chef of zelfstandig werkend kok. Daarbij leer je ook hoe je de keukenvoorraad beheert.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt een passie voor koken Jij bent gedreven Jij staat open om nieuwe dingen te leren Jij bent een echte teamplayer

Wat biedt het bedrijf?

- Een prettige en collegiale werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd - Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid - Mogelijkheid tot een dienstverband

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder