Hotel De Draak Assistent Maître stage bij Restaurant 1397!
Grand hotel de Draak is het oudste bedrijf van Nederland en tevens de oudste onderneming. Wij zijn dan ook al 625 jaar gastvrij, al onze medewerkers zorgen er samen voor een voortreffelijke, authentieke service en ervaring voor elke gast. Om dit te realiseren zijn wij opzoek naar enthousiaste stagiaires. Hou jij van een uitdaging, ben jij gastvrij en heb je een passie voor high-end hospitality en heb je sterke communicatieve vaardigheden? Dan is deze stage echt wat voor jou! Van het welkom heten van de gasten tot en met het regelen van de betaling, jij regelt het allemaal! Onder de leiding van onze Maître zul jij verantwoordelijk zijn voor het leiden van het service en stuur jij het team aan. Overige taken waarin jij zult assisteren zijn; de inkoop van producten, assisteren in het maken van de roosters, de boekhouding, omzet controles en nog veel meer. Wij zijn op zoek naar stagiaires die samen met ons team onze gasten een uitzonderlijke
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie ben jij? · Je hebt passie voor de horeca en gastheerschap · Je bent bezig met een opleiding in de hospitality · Heb je horeca-ervaring? Top. Wil je ontdekken of de horeca bij jou past en ben je leergierig? Welkom. · Werktijden mogen voor jou flexibel zijn., in de avond, weekenden en op feestdagen werken vind je niet erg.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden we jou? · Wij hechten veel waarde aan jouw zelfontwikkeling en geven jou onder begeleiding alle kansen voor professionele en persoonlijke groei. Onze leermeesters helpen jou daarbij! · Afhankelijk van wat er in je stagecontract staat een stagevergoeding. · Reiskostenvergoeding als je buiten Bergen op Zoom woont. (verder dan 10km) · Gratis maaltijden tijdens je shift. · één keer tijdens je stage met 50% korting lunchen of dineren in restaurant 1397 (maximaal 4 personen)
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat