Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel De Draak Leerling BBL bij restaurant 1397

Grand hotel de Draak is het oudste bedrijf van Nederland en tevens de oudste onderneming. Wij zijn dan ook al 625 jaar gastvrij, al onze medewerkers zorgen er samen voor een voortreffelijke, authentieke service en ervaring voor elke gast. Om dit te realiseren zijn wij opzoek naar enthousiaste stagiaires. Hou jij van een uitdaging, ben jij gastvrij en heb je een passie voor high-end hospitality en heb je sterke communicatieve vaardigheden? Dan is deze stage echt wat voor jou! Restaurant 1397 is onderdeel van Grand Hotel de Draak. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, Restaurant 1397 is vermeld in de volgende culinaire gidsen: DE LEKKER 2022 GAULT MILLAU 14.5 punt MICHELIN VERMELDING Word jij onze nieuwe shining star in de bediening? Gaat jouw hart sneller kloppen van het creëren van een ongeëvenaarde gastbeleving?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? · Je hebt passie voor de horeca en gastheerschap · Je bent bezig met een opleiding in de hospitality · Heb je horeca-ervaring? Top. Wil je ontdekken of de horeca bij jou past en ben je leergierig? Welkom. · Werktijden mogen voor jou flexibel zijn., in de avond, weekenden en op feestdagen werken vind je niet erg.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we jou? · Wij hechten veel waarde aan jouw zelfontwikkeling en geven jou onder begeleiding alle kansen voor professionele en persoonlijke groei. Onze leermeesters helpen jou daarbij! · Afhankelijk van wat er in je stagecontract staat een stagevergoeding. · Reiskostenvergoeding als je buiten Bergen op Zoom woont. (verder dan 10km) · Gratis maaltijden tijdens je shift. · één keer tijdens je stage met 50% korting lunchen of dineren in restaurant 1397 (maximaal 4 personen)

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder