Allround Assistant Business Services

MrRecruit.Me Opzoek naar een stage waar je niet op een stoffig kantoor doodsaaie taken moet uitvoeren? Kijk bij ons!

Geen dag is hetzelfde in de arbeidsbemiddeling, wij zullen je daarom ook meenemen in elk kneepje van het vak! Wat zijn de terugkerende werkzaamheden? - Het aangaan van nieuwe internationale samenwerkingen - Het onderhouden van bestaande samenwerkingen - Opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten - Interviews met (internationale) kandidaten houden - Nieuwe projecten en aanvragen in behandeling nemen en adequaat op handelen! - Matching van professionals op openstaande vacatures - Op bezoek gaan bij werkzame professionals, bouw een echte band met ze op! - Administratie van je werkzaamheden - All round assistentie op kantoor m.b.t. social media beheer, backoffice, debiteuren- & crediteurenbeheer - Het analyseren en verbeteren van je vacaturebanken

Naar wie zijn wij op zoek?

MrRecruit.Me weet waar jonge mensen naar opzoek zijn in een leuke uitdagende stage. In onze ervaring vinden jonge sales professionals een paar aspecten belangrijk: - Verantwoordelijkheid - Vrijheid om zelf zijn of haar dag te kunnen inplannen - Loon compleet in eigen handen hebben doormiddel van een zeer lucratief bonus systeem - Transparantie - Een losse werksfeer waar niet 24/7 hoeft op te letten of je er "druk uitziet" maar ook tijd voor jezelf kan nemen -Een jong team aan hongerige sales professionals die je altijd begeleiding geven als je er om vraagt - Behandeld worden als een deel van het team en niet als een hulpje voor de 45 jarige "sales veteranen"

Wat biedt het bedrijf?

Wij bij MrRecruit.Me zijn opzoek naar hongerige sales professionals die aangesproken worden door de voorgaand genoemde punten. Bij ons leer je oude technieken in de sales zoals koud bellen en email marketing maar ook splinternieuwe geautomatiseerde outreach technieken die nergens anders gebruikt worden. Bij ons mag je compleet zelf het pad van prospect naar actieve klant doorlopen met hulp van ons sales team.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder