Gastheer / -vrouw

Ristorante Napoli

starten met de basis , bedrijf leren kennen. achter de bar dessert borden maken meelopen zodat je kan zien hoe we gerechten aan tafel bereiden zelf bedienen bestellingen opnemen

Naar wie zijn wij op zoek?

- klantvriendelijk , klantgericht - enthousiast - stress bestendig - geen 9 tot 5 mentaliteit en ook werken in het weekend

Wat biedt het bedrijf?

een leerplek waar nog veel gerechten afgemaakt worden bij de tafel gevarieerde omgeving kans op een bijbaan of een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder