Leidinggevende bediening

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede beheert crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom, crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 180.000 gasten in onze vestigingen. Rondom het laatste afscheid mogen wij voor nabestaanden een bijzondere taak vervullen. Het kopje koffie met een plak cake is echt niet meer van deze tijd! Tegenwoordig is er veel meer mogelijk en staat deze branche volop in beweging, gastvrijheid staat daarbij voorop. Wij bieden diverse stageplaatsen aan in een veelzijdige en afwisselende werkomgeving, waarin hospitality een grote rol speelt in de dagelijkse uitvoering van onze werkzaamheden. Samen met de leerling maken wij een gedegen opleidingsplan. Wij werken nauw samen met verschillende MBO onderwijsinstellingen, zoals Curio hotelschool Bergen op Zoom en De Rooi Pannen Breda.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrij, flexibel, empathisch, warme persoonlijkheid, teamplayer, leidinggevend.

Wat biedt het bedrijf?

Het is een bijzondere branche, die enorm in beweging staat. Het kopje koffie met plakje cake is echt niet meer van deze tijd, tegenwoordig is er heel veel meer mogelijk en bieden wij een professioneel horeca team van 35 medewerkers. 25252 BOL 1 Assist horeca, voeding of voedingsindustrie = 150 euro bruto per maand 25168 BOL 2 Gastheer/-vrouw = 200 euro bruto per maand 25171 BOL 3 Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw= 225 euro bruto per maand 25170 BOL 4 Leidinggevende bediening = 275 euro bruto per maand 25184 BOL 4 Horeca manager/ondernemer = 350 euro bruto per maand 25185 BOL 4 Meewerkend horeca ondernemer = 350 euro bruto per maand *o.b.v. vijf werkdagen per week. De maandelijkse stagevergoeding wordt naar evenredigheid van de duur en de omvang van de POC uitgekeerd.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder