Mediavormgever

Stylon reclamebureau

We provide services for the advertising, media and design needs of our corporate clients, from graphic design to execution. We do all advertising services in-house . E.g. Design, publishing, printing, marketing, media, video and photo production. We use all creative programs in our agency and we offer support on how these programs work and how to reveal your creativity with these tools. With 15 years of experience, Stylon advertising agency provides global services to its clients from Istanbul and the Netherlands.

Naar wie zijn wij op zoek?

De beheersing van grafische programma's is belangrijk, maar als dat niet het geval is, zullen we je hierbij ondersteunen. In de hedendaagse reclamewereld moet een mediavormgever de meeste creatieve programma's beheersen, op zijn minst een paar programma's volledig beheersen. Alleen kennis van programma's is niet genoeg om iets te onthullen, hiervoor moet je creatief zijn. Als je ons bureau kunt ondersteunen, zullen we je opleiden en de nodige informatie overdragen in je vak. Reclamevorming bestaat uit een verhaal en is een middel dat met visuals en tekst een publiek bereikt via verschillende media. Steun ons en wij bereiden je voor op je toekomst.

Wat biedt het bedrijf?

Elk bureau heeft zijn eigen reclametaal. Er zijn stappen in de vorming van de bedrijfslijn van zijn klanten. Ons doel is om onze kennis en ervaringen te delen met de persoon die we gaan opleiden, maar natuurlijk om de taal van ons bureau te leren. Als de persoon die we opleiden de taal van ons bureau leert, dat wil zeggen, als hij ons bedrijfsbeleid leert, zijn we bereid om in de toekomst plaats te maken voor deze persoon. We werken op een vriendelijke, open manier in ons bureau. We zijn tegen een onderdrukkende manier van werken. Aangezien onze sector creativiteit vereist, nemen we onze werktijd volledig in eigen handen. Zonder inspiratie kun je niet beginnen.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder