Legal, Insurance & HR Services Specialist

Tempo Team Inhouse Services (locatie DKG) Enthousiaste stagiaire gezocht

Wij zitten bij een bedrijf op locatie met een team. Wij verzorgen het volledige HR proces van de flexkracht. Dit start wanneer de kandidaat op rondleiding komt en jij een rondleiding gaat geven om de werkzaamheden te laten zien. De kandidaat mag starten en moet "start klaar " gemaakt worden door te zorgen dat alle benodigde administratieve handelingen in orde zijn (documenten op orde, spullen klaar zetten, tag activeren , etc). Daarnaast willen we zorgen voor werkplezier, dus ga je kaartjes voor gelegenheden naar de medewerkers sturen, maak je een nieuwsbrief en kan je ook zelf acties bedenken voor de flex en voor de klant. Op een dag kan je ook veel telefoontjes verwachten met vragen van flexkrachten over planning, verloning, ziekte, sollicitaties en meer. Je leert dus veel verschillende processen en werkt met veel verschillende mensen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We werken met verschillende systemen dus je moet het niet erg vinden om veel op de computer te werken. Je bent een sociale student die het leuk lijkt om te leren hoe je een rondleiding geeft aan kandidaten en die bij binnenkomst vragen durft aan te nemen. Je zal ook veel op de werkvloer zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Op deze locatie zitten we met een klein hecht team en lunchen we iedere dag gezamenlijk. Dit doen we oa in de mooie bedrijfskantine. Even een 5 minuten break voor een koffie of een gezellig 30 sec spelletje kan je ook af en toe verwachten. Heb je hulp nodig dan staan we voor elkaar klaar en we zorgen gezamenlijk dat het werk gedaan wordt. Voltooi je je stage op een goede manier en wil je blijven werken dan kan er binnen Tempo-Team naar de opties gekeken worden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder