Villa Heidetuin
In de keuken werken. Onze horeca is open van 10 tot 17;30 uur. ‘S avonds op reservering open voor bruiloften, private dining en partijen. Je werkt in een klein team waarbij je de gelegenheid krijgt veel te leren en waar je ruimte krijgt voor eigen inbreng. We werken zoveel mogelijk met lokale producten en vinden circulair ondernemen erg belangrijk.
Naar wie zijn wij op zoek?
Nauwkeurig, Oog voor detail, creativiteit, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.
Wat biedt het bedrijf?
Werken in een leuk vlot team op een van de mooiste plekken van de Brabantse Wal. Kans op een vaste aanstelling en volop doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder