Zelfstandig werkend kok

Buro Q B.V. - Outdoor Valley Verrijk je ervaring: Stage in een inspirerende, sportieve en dynamische omgeving bij Restaurant de Berghut!

De keuken van ons restaurant is 7 dagen per week geopend. Je begint jouw dag met het opstarten van de keuken. Mise en Place maken voor de lunch en diner is de volgende stap. Het is de bedoeling dat je als leerling de koude en warme kant probeert te beheersen. Afhankelijk van je ervaring leiden wij jou hiertoe op. Naast het a la carte gedeelte hebben we bij ons in het bedrijf ook veel groepen. Ontbijt, lunch of diner voor (grote) groepen hebben we veel in de maanden april t/m oktober. Van vrijgezellenfeest tot festival, wij verzorgen het eten in de vorm van een buffet. Het is de bedoeling dat je netjes en georganiseerd leert werken. Je werkt in een klein en jong team, dus een goede sfeer vinden wij ook belangrijk. Indien de mogelijkheden het toelaten, kun je ook verder opgeleid/ingewerkt worden bij onze andere locatie, Restaurant de Pannenkoekhut.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet zeker oplettend zijn voor details, het aangeven van storingen in apparatuur, mankement in de receptuur, collegiaal en het creƫren van een horecamentaliteit. In onze restaurants kennen wij soms gekke pieken in de drukte, het is belangrijk dat je hiermee leert om te gaan en dat je jouw hoofd koel houdt en duidelijk blijft communiceren met jouw collega's.

Wat biedt het bedrijf?

Na het leerjaar zijn er doorgroeimogelijkheden in ons bedrijf. Met daarop kans op een vaste aanstelling in ons team. Restaurant de Berghut is onderdeel van het buitensportbedrijf Outdoor Valley. Je kan als medewerker van alle sportfaciliteiten gebruik maken. Ons team bestaat uit een jong team waarvan de meeste affiniteit hebben met de buitensport. Los van de horecamedewerkers, heb jij ook een hoop instructeur collega's die jou graag eens meenemen het survivalbos in.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder