Familierestaurant de Bergsche Plas Leiding geven iets voor jou?
De student gaat meewerken in de bediening of keuken bij familierestaurant Bergsche Plas. Je leert hier de basisbeginselen van het horecavak, en nemen je mee in de wereld van leidinggeven. Communicatie staat centraal, zowel met de gasten als met je collega's. Hoe deel je dag in? Wat is de mis en place? Vragen waar jij straks antwoord op kan geven!
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is communicatief vaardig en heeft een goede, gemotiveerde werkinstelling!
Wat biedt het bedrijf?
Het leerbedrijf biedt een dynamische omgeving in een druk familierestaurant. Met gemiddeld 40 collega's zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijke ervaring opdoen wanneer ze ons restaurant bezoeken. Dat kan zijn tijdens een zakelijk event, bruiloft, partij of tijdens alleen een kopje koffie. Een stage bij Bergsche Plas levert je, naast de ervaring en kennis over het horecavak, veel sociale contacten op!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan