Gildeslager Jan de Rooij
Vanzelfsprekend zijn kwaliteit en hygiƫne dus belangrijk. Je neemt goederen in ontvangst, zorgt voor administratie, verpakt spullen en maakt ze verzendklaar. Je werkt onder leiding van een voorman, maar doet veel zelfstandig. Je let altijd goed op de bedrijfsvoorschriften en de veiligheid.
Naar wie zijn wij op zoek?
leergierig gemotiveerd doelgericht doorzettingavertrouwn
Wat biedt het bedrijf?
leerzame stageplaats met leuke collega's
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Voert versspecialistische handelingen uit
- P3-K1-W1 Bereidt traiteursproducten en begeleidt het proces
- P3-K1-W2 Verzorgt presentatie van traiteursproducten
- P3-K1-W3 Innoveert receptuur van vers- en/of traiteursproducten
- Coördineert traiteuropdrachten
- P3-K2-W1 Maakt productieplanning
- P3-K2-W2 Berekent kosten innovatie van receptuur of nieuw receptuur
- P3-K2-W3 Geeft vakinhoudelijke aanwijzingen
lees verder