Muller&Co Berkel en Rodenrijs Ontwikkel je kennis en vaardigheden, maar ontwikkel bovenal jezelf bij Muller&Co
Je loopt mee met de dagelijkse activiteiten binnen ons bedrijf. We passen de stage aan de opleiding en de persoon aan. Welke leerdoelen je hebt en welke taken je moet uitvoeren. bepalen we voor aanvang van de stage.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij zorgt ervoor dat het team weet wat ze moeten doen. Je interesseert je in je vak, vergroot daarmee je kennis en draagt deze over op het team. Een ander motiveren is voor jou de normaalste zaak van de wereld, want samen kunnen jullie je gasten echt een te gekke dag bezorgen. • Voorbereiding is het halve werk • Je zorgt graag voor een ander • Je enthousiasme kun jij overbrengen • Jij bent nooit uitgeleerd • Voor vragen ga je naar jou • Jij kent de juiste trucjes om je gasten te verrassen
Wat biedt het bedrijf?
Wij hebben diverse leermeesters in ons team die je graag op weg helpen en de kneepjes van het vak leren. Ze hebben jaren ervaring in zowel de bediening als in de keuken dus waar je passie ook ligt, ons team zorgt dat die volledig tot uiting kan komen. Doorgroeimogelijkheden zijn er door de diversiteit binnen onze horecagroep meer dan genoeg. Wij zijn er dan ook trots op dat veel van onze stagiaires bij ons werkzaam blijven na het afronden van hun stage.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat