Manager / ondernemer horeca

St. Christopher's and Belushi's Berlin Mitte (Beds & Bars) Frontoffice stage bij internationaal hotel in Berlijn

In deze functie zul je 5 dagen per week voornamelijk werkzaam zijn als receptionist, barmedewerker en het ontbijt verzorgen. Wat zijn werkzaamheden? • In- en uitchecken van gasten • Toeristische informatie geven • Telefonische reserveringen maken • Werken met het reserveringssysteem • Kassa opmaak • Financiële handelingen verrichten • Klachten behandelen op “laidback” wijze (ontspannen,klantvriendelijk, persoonlijk) • Bar diensten draaien • Onbijt voorbereiden en uitserveren • Tours verkopen Extra taken: Wanneer jouw opleiding dit vereisd of je het zelf wil, kun je feesten organiseren en de promotie daarvan verzorgen. Halloween party, open mic, karaoke.

Naar wie zijn wij op zoek?

De stagiair vindt het leuk om onze gasten een mooie tijd bij ons te bezorgen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat zijn extra bijkomstigheden? • Stagevergoeding van 500 euro per maand bij onze Amsterdamse vestigingen. • Stagevergoeding van 55,- € per week bij de Europese vestigingen. • Brugge 1.000 Euro BONUS bovenop de stagevergoeding. • Gratis ontbijt en 1 warme maaltijd per dag • Korting van 50% bij St. Christophers hostels in Europa • Korting van 50% op eten en drinken in het hostel • Reiskostenvergoeding in Nederland (aanvulling op OV-kaart in weekenden/vakanties) • Leuke collega’s en een gezellige werkomgeving • Gratis accommodatie in gedeelde personeelskamer buitenland • Bijdrage van 500 euro voor kamer in appartement in Barcelona • Gratis tours in de stad waar je stage loopt • Er mag gewerkt worden in vrijetijdskleding. In sommige vestigingen draagt men leuke staff shirts • receptie in de bar, dus een levendige werkomgeving • deelname aan onze interne opleidingen: Footsteps Training • carrière mogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder