Retailmedewerker

Kringloopwinkel Nochris 2.0 Ben je naast het ontdekken van je verkoopskills opzoek naar een leuke afwisselende stageplek waar JIJ centraal staat dan ontdekken wij graag met je mee!

Loop je bij ons stage, dan is er geen dag hetzelfde. Natuurlijk draait het hele verkoopproces om alles wat er binnenkomt en wat er wordt verkocht, maar in de kringloopwinkel heeft elk product en elke klant zijn/ haar eigen verhaal. Zo sta je de ene dag te poetsen, ontdek je de volgende dag allemaal leuke hebbedingen, ben je aan het schatzoeken, het etaleren of aan het stylen om vervolgens een keer mee te gaan op locatie. We krijgen namelijk niet alleen spullen, maar we halen ook spullen bij de mensen thuis. Naast de tweedehandse spullen verkopen we ook nieuwe producten opgekocht uit restpartijen. Deze komen binnen in ons magazijn en worden voorzien van een prijsje voordat de winkel in gaan. Ook hebben we een kledingafdeling waar de liefhebber ook zijn/ haar tijd kan vullen met sorteren en het zoeken van een mooie plek. Kortom bij ons heb je een erg afwisselende stage met uiteraard erg leuke collega's. :)

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, sociaal, klantvriendelijk maar bovenal jezelf!

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende stage in een leuk team in een groeiend en ondernemend bedrijf. Samen staan we sterk, delen is vermenigvuldigen en leef je mooiste leven horen tot onze levensmotto's. Zo staan we open voor jou ideeën en wie weet kunnen we jou een podium bieden om je dromen waar te maken. Over wat wij binnen de kringloopwinkel nu doen heb je al iets kunnen lezen onder het kopje over hoe een dag erbij ons uit ziet. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan ook eens een kijkje op onze soicals en onze website.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

lees verder