Kok

Ardennen Camping Bertrix (La Source des Amis SPRL)

In de keuken is het hard werken, je vindt er veel uitdaging maar ook een leuke sfeer. Je werkt met een ervaren chef die bereid is je op weg te helpen, van hem krijg je snel verantwoordlelijkheid en kun je veel leren. Op een drukke zomerse dag bestaat de keukenbrigade uit 5 mensen. Vanuit de keuken wordt het restaurant met terras bedient maar ook de snackbar. ’s Zomers komt het geregeld voor dat we 200 couverts bereiden voor de gasten. In de snackbar verkopen we naast diverse snacks ook verse pizza’s.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder