Zelfstandig werkend kok

Ardennen Camping Bertrix (La Source des Amis SPRL) Enthousiaste Hulpkok gezocht!

In de keuken is het hard werken, je vindt er veel uitdaging maar ook een leuke sfeer. Je werkt met een ervaren chef die bereid is je op weg te helpen, van hem krijg je snel verantwoordlelijkheid en kun je veel leren. Op een drukke zomerse dag bestaat de keukenbrigade uit 5 mensen. Vanuit de keuken wordt het restaurant met terras bedient maar ook de snackbar. ’s Zomers komt het geregeld voor dat we 200 couverts bereiden voor de gasten. In de snackbar verkopen we naast diverse snacks ook verse pizza’s.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor koken

Wat biedt het bedrijf?

Gratis verblijf op de camping: de hele periode een vakantiegevoel Geniet iedere dag van een heerlijke, voedzame maaltijd - helemaal gratis! Een gezellige en leerzame inwerkperiode, waardoor je vol zelfvertrouwen aan de slag gaat De beste tijd van je leven, vol avonturen en nieuwe vriendschappen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder