Timmerman

Goevaers en Zonen B.V. Ben jij een BBL-timmerman die graag met ons mooie bedrijfspanden wil gaan maken!

Als BBL-timmerman ga je samen met je leermeester aan de slag op onze bouwplaats. Wij bouwen, verbouwen, hernieuwbouwen en onderhouden diverse panden in de regio groot Eindhoven maar ook daarbuiten. Zie ook onze website: https://bouwonderneminggoevaers.nl Tot je taken behoren onder andere: - betontimmerwerk/bekistingen - kozijnen stellen - aftimmerwerkzaamheden - bouwplaats op orde houden - maatvoeren - maatvoering controleren - bouwkundige tekeningen lezen Onze bouwprojecten duren vaak een half jaar tot een jaar. Op de bouwplaats is naast jouw leermeester altijd een uitvoerder van ons aanwezig. Veel van het overige personeel dat op de bouwplaats is, huren wij in via onze onderaannemers. Omdat werk niet alleen om werk draait, besteden wij ook aandacht aan andere leuke activiteiten, voor alle collega's. Denk hierbij aan de bouwvakborrel, de nieuwjaarsreceptie, jubilea van je collega's, een personeelsfeest en een jaarlijks terugkerend sportevenement op Strijp-T.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken aanpakkers die ervan houden om samen met het team hoogwaardige bedrijfspanden neer te zetten die jaren meegaan. Kwaliteit is bij ons van grote waarde. Zolang je enthousiast bent en ervan houdt om met je handen te werken, zijn wij ervan overtuigd dat onze leermeesters jouw de (fijne) kneepjes van het vak kunnen bijbrengen. Een nuchtere Brabantse mentaliteit en een drive om iets moois neer te zetten, daar gaat het om!

Wat biedt het bedrijf?

Bouwonderneming Goevaers bouwt, renoveert en past haar bedrijfspanden aan met als doel om de uiteindelijke huurders, een maatpakoplossing te bieden in hun huisvesting nu en in de toekomst. Ook het beheer en onderhoud van onze panden doen wij zelf. Dit doen wij al sinds 1952. In de loop der jaren hebben we expertise opgebouwd in veel verschillende sectoren. Samen met de huurders realiseren we een bedrijfspand dat voldoet aan de specifieke wensen én alle geldende regels en richtlijnen binnen het betreffende vakgebied van de huurder. Doordat wij samen met GEVA Vastgoed alle facetten van bouw, beheer en verhuur van de panden in huis hebben, kunnen we bewust lange termijn keuzes maken. Naast een fijne werkplek met leuke collega's en een passend salaris met doorgroeimogelijkheden kun je bij ons ook rekenen op ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Wat ga je leren?

  • Bewerken en verwerken bouwmaterialen en (prefab)elementen
  • B1-K1-W1 Richt werkplek in
  • B1-K1-W2 Zet bouwwerk uit en controleert maatvoering
  • B1-K1-W3 Verwijdert constructiedelen
  • B1-K1-W4 Stelt hulp- en/of ondersteuningsconstructies
  • B1-K1-W5 Bewerkt bouwmaterialen
  • B1-K1-W6 Plaatst prefab elementen (ruwbouw)
  • B1-K1-W7 Monteert producten en onderdelen (afbouw)
  • B1-K1-W8 Ruimt werkplek op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder