Kok

Valk Exclusief I Hotel Eindhoven - Best

Welkom in dé horecafamilie van Nederland! Volg jij een horeca gerelateerde opleiding en wil je ervaring opdoen in het vak? Wij bieden de mogelijkheid om onder begeleiding van een bedrijfsmentor te werken op verschillende afdelingen. Hotel Eindhoven Best biedt leerlingen die een horeca gerelateerde opleiding volgen de mogelijkheid om onder begeleiding van een bedrijfsmentor op verschillende afdelingen te werken. De afdelingen waar wij stagiaires kunnen plaatsen zijn de banqueting, het restaurant, en de keuken. Op deze afdelingen staan goede service, hoge kwaliteit en tevreden gasten centraal. Jij bent: - Gemotiveerd, representatief en gastgericht. - Flexibel inzetbaar (dag/avond/ weekenden en ook op feestdagen) - Je beheerst de Nederlandse taal. Wij nemen alleen stagiaires aan die een stage van 10 weken of langer moeten lopen. Op deze manier kunnen we de begeleiding goed borgen en krijgt de stagiair voldoende aandacht. Geen ervaring? Geen Probleem!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder