Retailmedewerker

Bella Laura Prachtige (Italiaanse) delicatessenwinkel in hartje Beuningen zoekt een leergierige, representatieve student

De student zal bij ons in onze prachtige, Italiaans georiënteerde, delicatessenwinkel werken. Hier verkopen wij alles van wijn tot chocolade, van kaas tot koffiebonen, van verse maaltijden tot pizzabloem. Alles in de winkel draait om eten en drinken en doen wij naast de fantastische delicatessen ook lunch en borrel, dus affiniteit met de horeca is wel een pre. We zitten in het luxere segment en gastvrijheid staat op 1. We zullen je meenemen in het reilen en zeilen van de winkel, van inkoop tot backoffice. Desgewenst kunnen we een bezoekje brengen aan leveranciers om wat meer feeling te krijgen met de producten die je zal verkopen. We hebben vaak aanbiedingen en acties en het zou leuk zijn als je daarover mee wil denken hoe we die gaan presenteren. Presentatie is heel belangrijk voor ons, een nette en rustige winkel straalt luxe uit en dat is wat we willen bereiken, samen met jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een leergierige, representatieve, student die graag met mensen omgaat. Het is geen must om veel te weten van de Italiaanse keuken, maar wel om bereid te zijn daarover te leren. Een open houding en het overbrengen van de exclusiviteit van de producten die we verkopen is echt heel belangrijk. Er staan (voor veel mensen) best wat onbekende artikelen in de winkel en die zal je moeten kunnen verkopen. Je moet oog hebben voor detail en een beetje kunnen aanvoelen wat mensen van je nodig hebben. Social media is groot en tegenwoordig echt heel belangrijk in de retail, dus een beetje feeling daarmee zou ook fijn zijn!

Wat biedt het bedrijf?

We bieden ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien, waar tijd is voor schoolopdrachten en wij altijd open staan voor frisse ideeën en creatieve input. We hebben een veilige, prettige werkomgeving, met leuke klanten. Bij ons kan je je liefde voor Italia uitdiepen en je affiniteit met horeca aanwakkeren. De eigenaar is gecertificeerd leermeester en heeft in haar 15 jaar lange loopbaan als (chef-)kok meerder leerlingen begeleid. We staan open voor inbreng en er is veel ruimte voor één op één begeleiding. Geen vraag is stom en fouten zijn oké.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality en verkoopt
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • Voert ondersteunende retailprocessen uit
  • B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder