Marketing & Communication Specialist

Cedexis Medical Eyewear HELP MEE EEN INNOVATIEF MEDISCH PRODUCT IN DE MARKT TE ZETTEN

Wij zijn Cedexis Medical Eyewear, een jong bedrijf gevestigd in Beuningen bij Nijmegen. Wij helpen medische specialisten behandelingen nog beter uit te voeren met ons product ‘de VIZO’. De VIZO is een door ons ontwikkelde videobril die bijvoorbeeld helpt kankerbehandelingen en nierdialyse efficiënter te maken. Dit jaar willen we de VIZO nog bekender maken in de medische wereld. Wij zoeken daarom stagiaire kandidaten die graag met ons mee willen denken over een goed marketing en communicatie actieplan én uiteraard graag mee willen helpen bij een strakke uitvoering van deze plannen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het vooral belangrijk dat je met veel enthousiasme en interesse je stage doorloopt, je veel vragen aan ons stelt en initiatief toont in de plannen die er zijn voor het komende jaar. Heb je daarnaast ook nog talent voor pakkende teksten en sociale media posts? Dit is zeker een pré, laat het zeker zien in je motivatiebrief! Stuur een motivatiebrief waarin je vooral aangeeft wat je al best goed kunt, wat je heel graag wilt leren en ook zeker waar je echt niet je bed voor uit komt. Wij krijgen hierdoor vooraf al een goed beeld of we elkaar goed kunnen helpen. We zien je graag voor een (digitale) kop koffie of thee!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. In het bedrijfsverzamelpand waar wij gevestigd zijn vind je een tafeltennisruimte, een ruime kantine én bij het tankstation naast de deur kun je heerlijke broodjes halen. Cedexis wordt daarnaast ondersteund door een extern bedrijf gespecialiseerd in commerciële strategie en businesscoaching. Een mooie kans voor jou als student om meegenomen te worden in deze professionele coaching!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder