Software developer

Brandweer Kennemerland Developer Virtual Reality voor de brandweer

De student zal op de afdeling komen te werken bij de collega's die virtuele training omgevingen maken. Via unity of Unreal Engine zal de student een omgeving ontwikkelen waarin de collega's van de brandweer op een realistische manier een training kunnen uitvoeren. Dit kan zijn het blussen van een brand, het doen van een virtuele quiz of het verkennen van een ongeval. Daarnaast kom je te werken op een echte brandweer kazerne waar dus ook de voertuigen zo nu en dan uitrukken naar een brand, ongeval of hulpverlening. Hierdoor krijg je ook een unieke inkijk in het brandweer vak en alles daar omheen. De afdeling is kort geleden opgezet, hierdoor werk je in een jong team met de nieuwste hardware en VR brillen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een student die gemakkelijk het contact zoekt met de collega's om hem heen. De student zal namelijk een project doen die regelmatig om input vraagt van de andere collega's op de werkvloer. Daarnaast is een creative mindset een pré. Kennis van virtual reality, unity/UE of C#/C++ gaat je helpen tijdens je stage. Mocht je interesse hebben in deze stage zien we graag een mail tegemoet met je motivatie, CV en een portfolio met daarin je relevante werkervaring. Daarnaast willen we graag weten wat voor een stage het is en vanaf welke datum je een stage zoekt. Deze mail mag je sturen naar Digitalesimulaties@vrk.nl Zonder deze gegevens reageren wij niet op aanvragen! Tip; blijf vooral jezelf en schrijf je eigen teksten. Chat-gpt en andere AI-bots kennen wij en weten wij zelf te vinden, dus gebruik deze niet.

Wat biedt het bedrijf?

Brandweer Kennemerland Je komt te werken binnen het team vakbekwaamheid in Beverwijk Het team vakbekwaamheid valt onder Brandweer Kennemerland (VRK) Brandweer Kennemerland heeft 19 brandweerposten in de regio. Dit zijn onder andere 5 beroepskazernes, waarvan 3 duikposten en de andere posten worden bediend door onze vrijwilligers. Onze brandweerorganisatie telt 340 vaste krachten en 400 vrijwilligers. De VRK De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor de negen gemeenten in de regio. Zij bestaat uit de GGD (Ambulancezorg, Preventie, Advies & Crisis, Jeugdgezondheidszorg en Zorg- en Veiligheidshuis), de Brandweer, Crisisbeheersing Kennemerland, Landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland, Veilig Thuis en ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1400 medewerkers (inclusief vrijwilligers). Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

lees verder