Allround mediamaker

Creative Corner Een onvergetelijke stage-ervaring

Bij Creative Corner geloven we in het bieden van een omgeving waarin stagiaires zich kunnen ontwikkelen en groeien. We zullen je begeleiden in het uitvoeren van uitdagende projecten en opdrachten, waardoor je de kans krijgt om je vaardigheden en kennis uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in front-end ontwikkeling, UX-ontwerp, Vormgeving, of visuele effecten, bij ons zul je in staat zijn om je passies te verkennen en te ontwikkelen. Als stagiaire bij Creative Corner zul je ook de kans krijgen om je netwerk uit te breiden en contacten op te doen in de branche. Ons bedrijf werkt samen met vele andere bedrijven en organisaties, waardoor je de kans krijgt om te leren van de besten in de branche en om je carrière perspectief te vergroten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Creative Corner zoeken we naar gemotiveerde stagiaires die geïnteresseerd zijn in webdesign en digitale technologieën. Terwijl sommige ervaring in deze velden aantrekkelijk is, geloven we dat motivatie en het verlangen om te leren belangrijker zijn dan specifieke vaardigheden of kennis. Hieronder een lijst met vaardigheden die we zouden waarderen, maar die niet verplicht zijn: Kennis van Adobe-pakket Kennis van Figma Interesse in design, grafische vormgeving of visuele effecten Aandacht voor detail en oog voor kwaliteit Creatieve problemenoplossend vermogen Open geest en flexibiliteit Teamwerk en communicatieve vaardigheden Organisatorische vaardigheden Kennis van WordPress

Wat biedt het bedrijf?

Welkom bij Creative Corner, een webdesign Agency waar creativiteit en technologie samenkomen om verbluffende digitale ervaringen te creëren. Als stagiaire bij ons bedrijf, zul je de kans krijgen om deel uit te maken van een enthousiast en hardwerkend team en om waardevolle ervaring op te doen in de wereld van webdesign en digitale technologieën.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder