Productieleider versindustrie

Meatstreet Beverwijk B.V.

het werken aan de hamburgermachine; het bereiden van vleesspecialiteiten in onze bereidingskeuken; het handmatig rijgen van spiezen; het verzendklaar maken van producten en sorteren op expeditie locatie het orderpicken van bestellingen in KOEL-cel en/of DIEPVRIES-cel; het verpakken, etiketteren van producten;

Naar wie zijn wij op zoek?

De student heeft een passie voor vlees en wil graag een mooi product voor horeca en instellingen afleveren wij zoeken een enthousiaste medewerker die goed in teamverband kan werken; de medewerker moet inlevingsvermogen hebben in de verwachting van de klant, dus bij voorkeur affiniteit met de horeca en de foodsector; accuraat en verzorgd werken moet vanzelfsprekend zijn.

Wat ga je leren?

  • Organiseert en bewaakt het versproductieproces
  • B1-K1-W1 Bewaakt de voortgang en de kwaliteit van het gehele versproductieproces
  • B1-K1-W2 Bewaakt de voorraad versproducten en materialen
  • B1-K1-W3 Doet verbetervoorstellen voor de in het bedrijf geldende richtlijnen
  • B1-K1-W4 Maakt productie- en personeelsplanning
  • B1-K1-W5 Levert managementinformatie aan
  • Geeft leiding aan versproductieafdelingen
  • B1-K2-W1 Stuurt medewerkers functioneel aan
  • B1-K2-W2 Begeleidt medewerkers
  • Voert formele gesprekken
  • B1-K3-W1 Organiseert en voert werkoverleg
  • B1-K3-W2 Assisteert bij het in dienst nemen/hebben van personeel

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder