Allround medewerker versindustrie

Meatstreet Beverwijk B.V.

het werken aan de hamburgermachine; het bereiden van vleesspecialiteiten in onze bereidingskeuken; het handmatig rijgen van spiezen; het verzendklaar maken van producten en sorteren op expeditie locatie het orderpicken van bestellingen in KOEL-cel en/of DIEPVRIES-cel; het verpakken, etiketteren van producten;

Naar wie zijn wij op zoek?

De student heeft een passie voor vlees en wil graag een mooi product voor horeca en instellingen afleveren wij zoeken een enthousiaste medewerker die goed in teamverband kan werken; de medewerker moet inlevingsvermogen hebben in de verwachting van de klant, dus bij voorkeur affiniteit met de horeca en de foodsector; accuraat en verzorgd werken moet vanzelfsprekend zijn.

Wat ga je leren?

  • Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor
  • B1-K1-W1 Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar
  • B1-K1-W2 Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen
  • B1-K1-W3 Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door
  • Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines
  • B1-K2-W2 Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces
  • B1-K2-W3 Voert afval- en/of restproducten af
  • B1-K2-W4 Reinigt en/of desinfecteert
  • B1-K2-W5 Rondt werkzaamheden af
  • Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces
  • P2-K1-W1 Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces
  • P2-K1-W2 Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan
  • P2-K1-W3 Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder