Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Albron / Stichting Prisma / 6469

Ben jij een enthousiaste MBO-student die het avontuur in de wereld van bedrijfsrestaurants, horeca, evenementen of zorglocaties wil opstarten? Albron biedt een dynamische stage-ervaring waarin je je vaardigheden kunt toepassen en groeien in verschillende omgevingen. Albron: Voorbij restaurants, naar unieke werkomgevingen Bij Albron draait het niet alleen om restaurants; we maken gastvrijheid in diverse omgevingen, van bedrijfslocaties en evenementen tot zorginstellingen. Zo geven we onvergetelijke ervaringen aan onze gasten bij bijvoorbeeld ASML, Albert Heijn, De Keukenhof, Anne&Max en Center Parcs.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wanneer is een stage bij Albron voor jou? Je volgt een mbo-opleiding niveau 1 t/m 4. Je hebt een passie voor de horeca of wil die ontdekken. Je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en gemotiveerd.

Wat biedt het bedrijf?

Onze menukaart voor jou Een toffe stage met hands-on ervaring in bedrijfshoreca, horeca, events of zorg, afhankelijk van jouw voorkeur en opleiding Stagevergoeding van €600 bij een werkweek van 38 uur. Erkenning van onze stages door S-BB en stagemarkt.nl, wat zorgt voor een goede begeleiding van ervaren leermeesters. Kansen voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie met 800 restaurants in Nederland en België.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder