Allround Assistant Business Services

Green Spirit B.V. / Bos Park Bilthoven Afwisselende administratieve stage op een groen en gezellig recreatiepark

De stagiaire werkt mee in het receptiekantoor van ons recreatiepark in Bilthoven. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit administratieve ondersteuning in de vorm van het invoeren en analyseren van gegevens en het bijhouden van het (digitale) archief. Maar ook boekingen maken in het online boekingssysteem en ontvangst en inchecken van gasten, uitchecken van gasten, informatie verstrekken aan gasten, zowel persoonlijk als per telefoon en online. In het hoogseizoen zal je soms ook gasten begeleiden naar hun huurchalet of campingplaats. Het ontvangen en te woord staan van leveranciers behoort ook tot de werkzaamheden. Verder is er dagelijks contact met de buitendienst over de schoonmaak, de planning van aanpassingen en reparaties aan de accommodaties.

Naar wie zijn wij op zoek?

De ideale stagiaire is administratief sterk en kan goed werken met de bekende office-pakketten. De stagiaire zal vaak werken met ons online boekingssysteem Tommy Booking Support. Een opleiding hiervoor zullen wij verzorgen. De afwisseling die het werken op een recreatiepark met zich meebrengt vindt onze stagiaire ook prettig. Naast vaste werkzaamheden is er ook veel reuring op ons kantoor. Het is fijn als de stagiaire makkelijk contact legt met de gasten die aan de balie verschijnen en zich pro-actief kan opstellen bij nieuwe bezigheden. Uiteraard zullen we de stagiaire begeleiden in dit proces en bieden we alle mogelijkheden om te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Het team op het receptiekantoor is hecht en samen met de buitendienst worden regelmatig pauzes gehouden. Ons park is een plezierige werkomgeving; het voelt elke dag alsof je zelf ook een beetje met vakantie bent. Een aantal stagiaires heeft in het verleden bij ons bedrijf na de stage een aanstelling gekregen. Afhankelijk van de economische en personeels situatie behoort dat tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder