Logistiek medewerker

Notenfabriek Logistiek medewerker tussen de lekkerste noten van Nederland | doorgroeimogelijkheden

Ben jij ambitieus en ondernemend op zoek naar een dynamische stage in de wereld van logistiek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een ondernemend bedrijf met een platte structuur, gevestigd in het Bilthoven. In ons splinternieuwe bedrijfspand bieden wij een kleinschalige, maar uitdagende omgeving waarin jij de ruimte krijgt voor zelfinitiatief. Wat ga je doen? Als logistiek medewerker in opleiding krijg je een breed takenpakket. Je zult onder andere verantwoordelijk zijn voor het orderpicken, verpakken, branden van noten en bezorgen met onze bezorgfiets. Daarnaast draag je zorg voor het op orde houden van de werkruimtes en ben je betrokken bij de orderafhandeling. Waarom kiezen voor ons? * Jong van geest * Platte structuur * Kleinschalig * moderne werkomgeving * Ruimte voor zelfinitiatief * Uitdagend

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast: Het is wenselijk dat de stagiair een positieve instelling heeft en gemotiveerd is om bij te dragen aan het bedrijf. Dit kan betekenen dat de stagiair proactief is en bereid is om gemotiveerd nieuwe taken en verantwoordelijkheden op zich te nemen. Oog voor detail: Bij de Notenfabriek is nauwkeurigheid van belang, met name bij kwaliteits- en veiligheidscontroles. Het is belangrijk dat de stagiair zorgvuldig werkt en oog heeft voor details. Leergierig: Het is een voordeel als de stagiair bereid is om nieuwe dingen te leren en zich aan te passen aan verschillende taken en omstandigheden. Dit kan betekenen dat zij openstaat voor feedback en graag manieren zoekt om zichzelf te verbeteren. Professionaliteit: Het is wenselijk dat de stagiair professioneel gedrag vertoont, zowel in haar uiterlijk als in de omgang met collega's en klanten. Dit kan het naleven van bedrijfsregels omvatten en respect tonen voor anderen in alle interacties.

Wat biedt het bedrijf?

Goede begeleiding staat hoog in het vaandel bij de Notenfabriek. Stagiairs krijgen een toegewijde mentor die hen ondersteunt en helpt bij hun ontwikkeling, wat leidt tot waardevolle leermomenten en een soepele aanpassing aan hun rol. Bovendien krijgen stagiairs de mogelijkheid om op hun eigen tempo door te groeien. Dit betekent dat ze de vrijheid krijgen om taken en projecten aan te pakken die passen bij hun vaardigheden en ambities. Als extra voordeel kunnen stagiairs iedere week de lekkerste noten mee naar huis nemen, een smakelijke bonus die hun passie voor de branche vergroot. Deze voordelen zorgen voor een positieve stage-ervaring bij de Notenfabriek, waar stagiairs waardevolle ervaring opdoen in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder