Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Restaurant Bruis Blaricum Veelzijdige stageplaats in Huizen/ Blaricum

De student gaat afhankelijk van de duur van zijn of haar stage, verschillende facetten doorlopen binnen het bedrijf. Middels een gedreven leermeester worden hem of haar de kneepjes van het vak geleerd; De student gaat leren wat gastvrijheid betelend en gaat daar in het restaurant stapsgewijs invulling aan geven De student gaat leren verschillende dranken en koffies te bereiden achter de bar De student gaat leren serveren met plateau en leren uitserveren van borden De student gaat leren bestellingen op te nemen & leren bij te verkopen De student gaat leren het restaurant te helpen openen en te sluiten

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is leergierig De student heeft geen 9 tot 5 mentaliteit De student heeft een oplossend vermogen De student kan goed samenwerken De student heeft doorzettingsvermogen

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat uit medewerkers die iedere dag veel energie met zich mee brengen, altijd verzorgd in hun werk zijn en buitengewoon vriendelijk zijn voor onze gasten. Wij bieden een bijzondere werkomgeving; "Werken bij de Vrienden van de Keukentafel" Elk kwartaal hebben wij een ander thema waarbij je op een leuke manier kennis maakt met onze kernwaarden *Vriendelijk, Energiek en Relaxed* Wij bieden een intensieve begeleiding door leermeesters en/of bedrijfsleiders. Wij willen jou vanaf het 1e moment op een andere manier naar ons restaurant laten kijken; door de ogen van onze chefkok maar ook bedrijfsmatig. Elke medewerker mag aan het eind van zijn stage blijven werken. Na een succesvolle stage/leer periode kan de student blijven werken als medewerker. Tevens wordt ook de mogelijkheid geboden om door te groeien bij Restaurant De Bosrand of Restaurant Proeverij De Open Keuken

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder