Assistent dienstverlening

Waardeburgh, locatie Graafzicht Ben je op zoek naar een zorgstage met variërende werkzaamheden? Pak dan nu de telefoon of mail.

Tijdens de opleiding assistent dienstverlening & zorg/facilitair leer je hoe je ouderen helpt met allerlei dagelijkse werkzaamheden. Afhankelijk van je leerjaar zullen je werkzaamheden variëren van het assisteren in de zorg (ontbijtjes klaarmaken, bed opschudden, schoonmaken, serveren van koffie/ thee en maaltijden etc.) tot het ondersteunen van zorgvragers. Je praktijkopdrachten zullen als een rode draad door je stage heen lopen en geven een goede indicatie van de werkzaamheden die je in je stage de aankomende periode gaat verrichten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je goed om kunt gaan met mensen. Je bent hulpvaardig, geduldig en vriendelijk. Je vindt het belangrijk dat mensen met een beperking niets tekort komen. Door je interesse in je medemens vind je het leuk om ook op sociaal vlak iets te betekenen. Je wordt een vertrouwd gezicht voor veel mensen die op je steun moeten kunnen rekenen. Je stelt de mens centraal in je werk, zonder gemaakte afspraken uit het oog te verliezen. Mensen kunnen op je rekenen. Ook vind je het leuk om huishoudelijke taken uit te voeren. Als assistent dienstverlening & zorg moet je een goede conditie hebben en vroeg op kunnen staan. Om het werk van assistent dienstverlening & zorg te kunnen doen, moet je goed Nederlands kunnen spreken, goed kunnen luisteren en een eenvoudig verslag kunnen schrijven.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een leuke stage, waarin leren en praktijkervaring opdoen samengaan. Tijdens jouw stage word je begeleid door een werkbegeleider. We kijken naar jou als persoon om zoveel mogelijk het leerproces voor jou op maat te organiseren. Tijdens deze stage word je begeleid door werkbegeleiders op de werkvloer en word je gekoppeld aan één van onze praktijkopleiders. De praktijkopleider ondersteunt je in je leerproces en onderhoud de contacten met school.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder