Bon Beune Catering
- Naam Bon Beune Catering
- Leerbedrijf ID 100748868
- KvK naam Bon Beune Catering
- KvK nummer 89556682
- KvK vestigingsnummer 000055344399
- Bedrijfsindeling Kantines en contractcatering
- Telefoon +31682072375
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 4
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Beste Stagiaire. Mijn naam is Jasper Beune. Ik ben een kok in hart en nieren en ben nu zo'n 25 jaar kok waarvan een jaartje of 15 ook leermeester. Ik heb over de hele wereld gewerkt en ook in veel verschillende soorten restaurants (bistro's, cafés, fine dining, foodtruck, resorts, cruises etc.) Sinds 2 jaar beheer ik de kantine in het Conservatorium in Enschede. Iets wat ik 10 jaar geleden nooit had verwacht toen ik mijn eigen foodtruck nog had! Dat dit zo leuk zou zijn had ik ook nooit verwacht, maar na 2 jaar heb ik het nog steeds reuze naar mijn zin. Dit tot tegenstelling in veel horecazaken waar ik maar een jaartje heb gewerkt/stage liep. Het niveau is dus ook niet zoals het is op een normale school maar ik probeer alles zo vers, gezond, lekker mogelijk te maken. Back to basics. Ik zou het leuk vinden om hier de juiste personen op te lijden en klaar te stomen voor het grote werk in de horeca. Lijkt het je dus leuk om in een kantine/restaurant. te werken in de leukste school van Nederland dan kan je hier veel beginners ervaring op doen met alle basis technieken die je nodig hebt. De tijden zijn gunstig, de werkdruk ook en de sfeer is top. Het ideale bedrijf om je loopbaan te beginnen lijkt me!
- Informatie Leren & Werken Hier leer je alle basis technieken 1 op 1 met je leermeester. Of je nu peterselie gaat hakken of een bouillon gaat trekken. Alles is mogelijk. Ik ben al een tijdje leermeester en vind het leuk om mensen op te lijden en ze de juiste richting in te sturen. Met mijn kook en levens ervaring denk ik dat ik iedereen veel bij kan leren. Op een school ligt de druk wat lager dan in bijvoorbeeld de binnenstad dus hier heb je meer tijd om de technieken te leren en kan je als je nog niets gewend bent makkelijkere instromen in de drukke horeca wereld 1 straat verderop.
- Informatie Student Zelf heb ik het ROC afgerond en daarna de SVH cursussen Zelfstandig werkend kok en Leermeester. Ik heb voornamelijk met het ROC samen gewerkt en ook met de Middelbare hotelschool in Almelo. Ook heb ik leerlingen van het speciaal onderwijs gehad en heb ik samen gewerkt met mensen met een beperking. In Bonaire en Australië heb ik met lokale leerlingen gewerkt van beginnend t/m niveau 3. Alles is dus mogelijk! Mocht het je leuk lijken om in deze omgeving het koks vak binnen te rollen stuur mij dan een e-mail met je cv en we kunnen een afspraak maken.
Bon Beune Catering
- Naam Bon Beune Catering
- Leerbedrijf ID 100748868
- KvK naam Bon Beune Catering
- KvK nummer 89556682
Erkenningen
Sector: Horeca en bakkerij
niveau 2 / 22-3-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90760)
- Kok (95100)
niveau 3 / 9-10-2023
Bereidt gerechten (B1-K1)
- Plant zijn werkzaamheden (B1-K1-W1)
- Maakt mise en place (B1-K1-W2)
- Past recepten aan (B1-K1-W3)
- Bereidt gerechten en componenten (B1-K1-W4)
- Werkt gerechten voor de uitgifte af (B1-K1-W5)
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon (B1-K1-W6)
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris (B1-K1-W7)
Beheert keukenvoorraden (B1-K2)
- Bestelt benodigde producten (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert geleverde producten (B1-K2-W2)
- Slaat geleverde producten op (B1-K2-W3)
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit (B1-K2-W4)
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken (P2-K1)
- Ontwikkelt nieuwe gerechten (P2-K1-W1)
- Voert menu-engineering uit (P2-K1-W2)
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten (P2-K1-W3)
- Ondersteunt de verbetering van kwaliteit (P2-K1-W4)
Geeft leiding en voert beheerstaken uit (P2-K2)
- Instrueert en begeleidt lerende medewerkers (P2-K2-W1)
- Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers (P2-K2-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca en bakkerij (79120)
- Keuken (23085)
- Kok (22177)
- Kok (90770)
- Kok (94950)
- Kok (95100)
- Kok (Instellingskok) (90771)
- Kok (Instellingskok) (94951)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (90772)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (94952)
- Kok (Zelfstandig werkend kok) (95420)
Bon Beune Catering
- Naam Bon Beune Catering
- Leerbedrijf ID 100748868
- KvK naam Bon Beune Catering
- KvK nummer 89556682
Contactpersonen (1)
-
Jasper Beune Praktijkopleider, Contactpersoon BPV KokRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenKok, Zelfstandig werkend kok
Zelfstandig werkend kok